Methode

Harry Sacksioni

Harry Sacksioni methode

De methode waar ik veel mee werk in combinatie met mijn eigen methode is de Sacksioni Methode. Met zijn unieke fingerstyle gitaarmethode heeft Harry Sacksioni 50 jaar ervaring en meesterschap weten vast te leggen. In de Sacksioni Methode geeft Harry inzicht in al zijn technieken, beginnend bij de basis.

Waarom de Sacksioni Methode?

Of je nu een beginner bent die net begint te leren spelen of een gevorderde gitarist die zijn vaardigheden wil verfijnen, de Sacksioni Methode biedt een gestructureerde en boeiende manier om fingerstyle gitaar te beheersen. Harry’s jarenlange ervaring en passie voor muziek komen tot uiting in deze methode, die een schat aan kennis en inspiratie biedt.

In bijna 400 pagina’s werkt hij uiteindelijk toe naar zijn meest geavanceerde technieken uit een groot aantal van zijn composities, waaronder zijn fabuleuze bewerking van Stevie Wonder’s ‘I Wish’.

Schrijf Je Nu In voor Gitaarlessen

Wil je de Sacksioni Methode ontdekken en je fingerstyle gitaarvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Schrijf je vandaag nog in voor gitaarlessen bij Muziekstudio Down Under Gitaarlessen in Apeldoorn en begin je reis naar muzikale meesterschap.

Kijk voor meer informatie over de Sacksioni Methode op www.harrysacksioni.nl.

Contactformulier

Contact

Muziekstudio Downunder

Praktijkruimte aan de
Piet Joubertstraat 3
7315 AT Apeldoorn

KvKnummer

08063390

Collectief alternatieve therapeuten
Geschillen alternatieve therapeuten