Over mij

Gitaarles & therapie

Hallo ik ben Oscar Dobber

Ik ben geboren in Amsterdam en opgegroeid in een creatieve, muzikale familie. Mijn liefde voor muziek begon op jonge leeftijd, geïnspireerd door mensen die instrumenten bespeelden. Dankzij mijn oudste broer raakte ik betrokken bij rockmuziek, een genre dat me diep raakte. Tijdens mijn ontdekkingstocht stuitte ik op artiesten zoals Vitesse, met de onvergetelijke Jan van der Meij en zijn indrukwekkende gitaarspel en stem. Ook bewonderde ik de legendarische Eddie Van Halen, wiens gitaarkunsten me evenzeer fascineerden.

Bovendien genoot ik van het voordeel van een klassieke muzikale opvoeding, wat mijn muzikale horizon verbreedde en mijn passie voor verschillende muziekstijlen voedde.

Dit was het moment waarop ik besefte dat ik dit ook wilde. Ik begon met gitaar spelen en begaf me op mijn muzikale reis. Na vijf jaar les te hebben gehad van Rob Halewijn, kwam ik bij Jan Mittendorp terecht, waar ik de kunst van het improviseren leerde. Tijdens mijn lessen bij Rob ontdekte ik ook het fenomeen Harry Sacksioni en zijn fingerpickingstijl, wat een nieuwe dimensie aan mijn muzikale ontwikkeling toevoegde.

Tijdens mijn muzikale reis was ik regelmatig te vinden bij bands zoals I’ve Got The Bullets (Frederique Spigt), Herman Brood en Golden Earring, waar ik waardevolle ervaringen opdeed. Tegelijkertijd begon ik met lesgeven na een verzoek van een collega om haar zoon gitaarles te geven. Dit was het begin van mijn passie voor lesgeven.

In 1994 startte ik mijn eigen praktijk voor gitaarles in Apeldoorn. Tot op de dag van vandaag geef ik met veel plezier les aan zowel kinderen als volwassenen, beginners en gevorderden.

Als jouw gitaardocent sta ik klaar om mijn passie en kennis met jou te delen. Of je nu droomt van krachtige riffs, meeslepende melodieën of complexe fingerpicking, ik ben hier om je te helpen elke noot en akkoord te ontdekken. Laten we samen jouw eigen muzikale reis creëren en de wonderen van de gitaarmuziek verkennen.

 

Contactformulier

Contact

Muziekstudio Downunder

Praktijkruimte aan de
Piet Joubertstraat 3
7315 AT Apeldoorn

KvKnummer

08063390

Collectief alternatieve therapeuten
Geschillen alternatieve therapeuten